Evaluering af turdagbøger - Olesen, Jonas Hammershøj (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2003)
I specialet "Evaluering af Turdagbøger" foretages en undersøgelse af turdagbøgers præcision og pålidelighed som turdataindsamlingsmetode under danske forhold. I specialet gennemføres et forsøg hvorigennem der tilvejebringes turdata fra 20 familiers færden i bil i en 12-dages periode. Sideløbende har familierne en GPS positionslogger installeret i deres bil. Med udgangspunkt i disse datasæt foretages evalueringen af de anvendte turdagbøger, og der stilles forslag til udvikling af en semiautomatisk GPS baseret turrapport.