Personer pr. bil - Christensen, Allan; Christiansen, Hjalmar (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2003)
Trafikministeriet og Vejdirektoratet iværksatte i 2001 en undersøgelse af belægningsgrader i personbiler og små varebiler. Undersøgelsen er baseret på ialt 2300 tællinger med tilsammen mere end 155 000 observationer. Dette paper beskriver beregningsmetoderne og de vigtigste resultater heraf.