Uobserverede karakteristikas effekt på priselasticiteten - en reestimation af bilvalgsmodellen for Danmark - Jordal-Jørgensen, Jørgen; Kristensen, Nicolai (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2003)
Bilvalgsmodellen bygger i sin tidligere form alene på data for ét års bilsalg (1997), idet sådanne data var nye på daværende tidspunkt. Imidlertid foreligger der nu data for flere års bilsalg. En reestimation af modellen på flere års data har forbedret modellen væsentligt. I dette projekt er bilvalgsmodellen blevet reestimeret og opdateret med de nye data. Modellen vil herefter blive integreret i en samlet model for afgifternes effekt på de samlede CO2 emissioner fra hele bilparken.