Rejsetidsmåling på Frederikssundsvej - Ring, René (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2003)
Beskrivelse af system til rejsetidsmåling på Frederikssundsvej. Systemets dataopsamling er baseret på anvendelse af videodetektering og nummerpladegenkendelse. På baggrund af de målte rejsetider beregnes den aktuelle trafiktilstand på strækningen løbende og vises på et Internetkort. Trafikanterne kan på Internetkortet skaffe sig informationen forud for deres køretur, og informationen anvendes blandt også af lokalradioerne til deres trafikinformation. Systemet er stadig under etablering. Erfaringer gjort indtil videre vil blive omtalt.