Simulering af trafikafvikling ved Bybusterminalen i Aalborg - Saeed, Azhar; Pedersen, René Hollen (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2003)
Aalborg Kommune står over for at skulle vælge strategi for adaptiv busprioritering i et antal signalregulerede kryds. For at vurdere effekterne for fremkommeligheden for henholdsvis busser og øvrige trafikantgrupper har Aalborg Kommune valgt at anvende mikrosimulering af trafik- og signalafviklingen ved brug af VISSIM. I dette paper beskrives det fremtidige busprioriteringssystem i Aalborg samt metoder, overordnede resultater og erfaringer med simuleringsværktøjet VISSIM.