Det kommunale sortpletarbejde - muligheder og begrænsninger - Helberg, Niels (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2003)
Der er tale om et forprojekt gennemført for Vejdirektoratet med det formål at få afdækket omfanget og indholdet af kommunernes arbejde med udpegning af sorte pletter på vejnettet. Forprojektet har omfattet en spørgeskemaundersøgelse til 46 kommuner, 8 kvalitative interviews med kommunale, amtslige og statslige trafiksikkerhedsmedarbejdere samt et opsamlende seminar, der diskuterede resultater og anbefalinger til en videreførelse af projektet.