Ungdom og bilkørsel: Hvilke sammenhænge er der mellem unges livsstil og kørestil? - Møller, Mette (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2003)
Unge bilister udgør et problemfelt i relation til trafiksikkerhed, der bør tages alvorligt. I denne under- søgelse sættes der fokus på variationer i risikobetonet kørestil blandt unge bilister baseret på udvalgte aspekter af deres livsstil. Undersøgelsen viser signifikante forskelle mellem de unges livsstil, og i hvilken grad deres kørestil er risikobetonet. Der sættes i undersøgelsen fokus på uddannelse, fritidsinteresser og bilkørsel med venner.