Teknologi for trafiksikkerhed - Ágústsson, Lárus (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2003)
Interessen for at bruge ny teknologi til at skabe bedre trafiksikkerhed og fremkommelighed er stigende i OECD-landene. Derfor har man taget initiativ til at samle de enkelte landes erfaringer i en rapport. Hensigten er videndeling og inspiration – for ikke alle systemer kan uden videre overføres fra land til land. En række forsøgsprojekter i ind og udland er sat i gang for at undersøge de nye muligheder og tilpasse den ny teknologi til de enkelte landes behov.