Kollektiv transport på landet: - børn, unge og ældres perspektiv - Magelund, Lykke (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2001)
Hvordan lever den kollektive transport på landet op til de behov som de primære målgrupper har? Det er det spørgsmål der belyses i Transportrådes rapport (nr. 02-03). undersøgelsesdesignet er klassisk. Der er gennemført kvalitative interviews, som har dannet baggrund fordesign af en telefoninterviewanalyse. Der er gennemført ca. 2.500 telefoninterviews med børn, unge og ældre bosat i Nordjyllands og Viborg Amter.