Varedistribuering i Århus City - Frandsen, Mikkel H.; Køster, Henrik (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2001)
I forbindelse med den større fokus på varedistribuering i de danske midtbyer, Undersøgte Århus Kommune i samarbejde med Miljøstyrelsen, lokale transportører og Århus City Forening de faktuelle forhold for distributionen på gadeniveau. På baggrund af resultaterne blev der udarbejdet tre løsningsforslag. Disse forslag er vurderet af Århus Kommune som på den baggrund forbereder en miljøzoneordning som i første omgang består af en vægtbegrænsning.