Trafikal servicedeklaration for Bornholms Amts Trafikselskab - Hammer, Jørgen; Thomsen, Jan (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2001)
I den trafikale servicedeklaration har trafikselskabet taget det første skridt til en varedeklaration af ydelsen - kollektiv trafik. Servicedeklarationen omfatter ydelser leveret af trafikselskabets regionale og lokale ruter, HandyBAT, Lufthavnsruterne og administrationen. Servicedeklarationen indeholder dels servicemål for relevante dele af den service, der ydes kunderne, dels servicegarantier, der på flere centrale områder forpligter organisationen til et givent serviceniveau. I dette paper gennemgås baggrunden for arbejdet og metoden i processen mod udarbejdelsen af den trafikale servicedeklaration, der bl.a. bygger på en snæver kontakt til BAT´s kontaktråd og interviews med en række nedsatte fokusgrupper. Endelig præsenteres de servicemål og servicegarantier, trafikselskabet i denne første udgave af deklarationen har påtaget sig at ville leve op til.