Modelling the effects of a distance-dependent road pricing scheme - Jørgensen, Lars (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2001)
I FORTRIN programmet er de trafikale effekter af et variabelt kørselsafgiftssystem blevet vurderet. Resultaterne er beskrevet i dette paper. I vurderingen af de trafikale effekter er taget udgangspunkt i eksisterende danske trafikmodeller. Der er både vurderet effekterne af en variabel kørselsafgift som en ekstra afgift, og som en erstatning for dele af de faste bilafgifter.