Trafikledelse i Ørestad - Hansen, Søren (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2001)
I forbindelse med udvidelsen af motorvejstilslutningen fra Øresundsmotorvejen til Ørestad etableres et af Danmarks hidtil mest omfattende trafikledelsessystemer. I dette paper redegøres for kapacitetsforholdene og funktionaliteten af det nye system, som skal forhindre, at store kunde- og publikumstilstrømninger skal give køproblemer på Øresundsmotorvejen.