Evaluering af RDS-TMC i Danmark - Holm, Jan (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2001)
Udsendelse af RDS-TMC meldinger om trafikforhold har fungeret siden juni 1999. På basis af det første års meldinger er denne tjeneste blevet evalueret for Vejdirektoratet. Evalueringen er foregået på tre områder: Dels hos køberne af RDS-TMC radioerne, dels hos de personer der har deltaget i udviklingen eller driften af systemet og sluttelig ved analyse af de meldinger, der er udsendt. Indlægget beskriver resultaterne af denne evaluering, både fra den positive og negative side. Sluttelig beskrives udviklingstendenserne for RDS-TMC.