Indeks over udviklingen i biltrafikken i Danmark - Christensen, Allan; Hansen, Christian Overgård (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2001)
Projektet har haft til formål at revidere den metode og det datagrundlag, som Vejdirektoratet hidtil har brugt til belysning af biltrafikkens udvikling. Herud-over skulle trafikindekset udvides til at kunne beskrive udviklingen opdelt efter vejtype (motorveje, øvrige stats- og amtsveje, kommuneveje), urbanisering (land og byer opdelt efter størrelse) og regioner (baseret på den administrative opde-ling af landet).