Regionsstruktur á la hovedstaden i 1960 - Kousgaard, Uffe (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2000)
For HT-området er der set på en lokaliserings-struktur som i 1960, dvs. med både befolkning og arbejdspladser lokaliseret tættere på Københavns centrum. Undersøgelsen har bl.a. set på ændringerne i transportmiddelvalg og samlet trafikarbejde. Beregningerne er udført med ALTRANS trafikmodellen.