Regionplanens trafikale og miljømæssige konsekvenser - Thost, Per (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2000)
I forbindelse med udarbejdelsen af forslag til regionplan 2001 for Roskilde amt har Anders Nyvig for amtet foretaget en strategisk miljøvurdering af regionplanen. Der er foretaget en analyse af de trafikale og miljømæssige konsekvenser, hvis de i regionplanen foreslåede nye arealudlæg udbygges.