Brændselsceller og brint i transportsektoren: Teknologisk innovation og bæredygtig transport - Jørgensen, Kaj (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2000)
Belyser mulighederne for at opnå markante energibesparelser og omlægning til vedvarende energi gennem skift til brændselsceller og/eller brint i transportmidler. Det har to hovedelementer: en gennemgang af mulige udviklingsforløb for skift brændselsceller i transportmidler samt hvilke muligheder dette har for at bringe et skift til brint i transportsektoren en analyse af mulighederne for at reducere miljøbelastning og forbrug af fossil energi, herunder scenario for introduktion af vedvarende energi. Desuden indeholder indlægget en vurdering af mulighederne for at gøre transportmidler mere energi-effektive.