Færdselsstyrelsens storskala-demonstrationsprojekt med partikelfiltre i Odense - Hansen, Ken Friis (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2000)
I forbindelse med Færdselsstyrelsens storskala-demonstrationsforsøg med partikelfiltre i Odense gennemføres et opfølgningsprojekt med det formål at måle, indsamle, bearbejde og rapportere data fra Odense. Opfølgningen omfatter bl.a: Registrering af brændstofforbrug, servicebehov og driftsomkostninger Måling af emissioner fra udvalgte køretøjer Luftkvalitetsmålinger i to af Odenses mest trafikerede gader I dette paper præsenteres erfaringer og målinger fra demonstrationsprojektets første halvår fra januar 2000 til sommeren 2000.