Bærekraftig transport i byer – Behov for individfokuserende mobilitetsforskning, eksemplifisert ved resultater fra nyere reisevaneundersøkelser i Stavanger-regionen (N). - Berg, Christin; Heinzerling, Gottfried (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2000)
Relevante resultat fra reisevaneundersøkelser gjennomført i 1998 og 1999 i Stavanger-regionen (N) presenteres. Resultatene knyttes til diskusjonen om sentrale begrep brukt innenfor transportplanlegging. Avslutningsvis fokuseres på behovet for individfokuserende mobilitetesforskning.