Prioritering af projekter baseret på bløde værdier - Lukassen, Jimmy Valentin (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2004)
Når der ikke sker uheld nok til, at prioriteringen af trafikprojekter kan ske på dette grundlag alene, må andre metoder tages i brug. Flere kommuner har derfor inddraget borgernes ople- velse af utryghed i prioriteringen. Men hvordan vægtes utryghed i forhold til problemer med uheld? En prioriteringsmodel, opbygget vha. GIS, resulterer i en samlet prioritering af projek- ternes rækkefølge, ligesom prioriteringen illustreres geografisk på et kort.