Trafikplan for Århus Midtby – hvordan inddrager man borgerne? - Høj, Brian (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2004)
Dette oplæg til Trafikdagene omhandler Århus Kommunes arbejde med en trafikplan for Århus Midtby. En trafikplan for en by af Århus ́ størrelse får indflydelse på mange mennesker og stiller særlige krav til borgerinddragelsen. Oplægget vil især fokusere på processen i forbindelse med planen, hvor der har været afprøvet nye metoder til at inddrage borgerne. Hensigten har været at skabe et bredere grundlag for at kunne udarbejde en trafikplan for Århus Midtby – en plan, der tegner århusianernes ønsker til fremtidens trafik i Midtbyen.