Cykelpolitik i Horsens - Helboe, Ole; Mikkelsen, Mikael; Nielsen, Michael Aakjer (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2004)
Flere på cykel i Horsens, er et mål som kommunen i de kommende år vil arbejde hen imod. Ikke kun flere børn, der selv cykler til skole, men også flere i den erhvervsaktive alder, der cykler til arbejde og fritidsaktiviteter samt flere ældre, som cykler til deres forskellige gøremål Horsens Kommune har udarbejdet en cykelpolitik, der skal skabe rammerne for de kommende års aktiviteter med at fremme cyklismen i kommunen.