TRIM Rejsetid – Nyt trafikledelsessystem på motorveje - Krenk, Finn; Wendelboe, Jens Toft (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2004)
Trafikudviklingen de senere år har bevirket, at trafikproblemerne har bredt sig til en større del af motorvejsnettet, bl.a. til Trekantsområdet og Vestfyn. Derfor er der etableret en ny type trafikinformationssystem på motorvejen over Vestfyn, benævnt TRIM Rejsetid. Systemets overordnede formål er at medvirke til bedst mulig udnyttelse af det eksisterende vejnet samt at give trafikanterne den bedst mulige service i form af aktuel information om rejsetider og forsinkelser. Den første etape af systemet evalueres grundigt mht. brugertilfredshed, trafikale effekter og teknisk pålidelighed m.m. TRIM Rejsetid er sat i drift i maj 2004 og formidler information om trafiktilstande, som kendes fra TRIM i Hovedstadsområdet, men som noget nyt også aktuel information om rejsetider, forsinkelser og hastigheder.