Kundeundersøgelser i køreplanlægningen - Bak, Joachim; Olsen, Rasmus Støvelbæk (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2004)
Hvordan sikrer vi, at fremtidens køreplaner bliver så attraktive som muligt for nuværende og potentielle kunder? Hvilke muligheder har vi for at vurdere effekterne af forskellige ændringer? Hvad ved vi egentlig om kundernes præferencer? DSB S-tog har via Internettet præsenteret 1.500 personer for forskellige køreplaner, og bedt dem tage stilling til hvilken køreplan, de foretrækker i fremtiden.