Undersøgelser på Aalborg Nærbane - Mølgaard, Jesper; Mikkelsen, Bo (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2004)
I december 2003 åbnede der 5 nye stationer ved Aalborg og Aalborg Nærbane blev etableret. Aalborg Kommune, Nordjyllands Trafikselskab, Trafikstyrelsen og DSB har gennemført en spørgeskemaanalyse og en tælling på alle de nye stationer. Nærværende paper gennemgår de foreløbige erfaringer og resultater ifm. etableringen af nærbanen.