A-bus og kundernes præferencer - Gellert, Per (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2004)
I forbindelse med HUR’s introduktion af et nyt højklasset busnet - A-busserne - er der gennemført en løbende og systematisk opfølgning på kundernes holdning til konceptet. Der er gennemført én før-undersøgelse og fire efter-undersøgelser over en periode på ca. 1½ år. I dette paper præsenteres resultaterne fra de 4 efter-undersøgelser og kundernes vurdering af de elementer de rindgår i A-buskonceptet.