Tidsseriemodeller for bilpark og årskørsel per bil - Fosgerau, Mogens (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2004)
Papiret beskriver modeller for den samlede bestand af personbiler, nybilsalget for hvert år og årskørslen per personbil. Tilsammen opnås en prognose for bestanden og trafikarbejdet med personbiler. På trods af en forventet stigning i bestanden af personbiler er det bemærkelsesværdigt, at modellen forudsiger et stagnerende eller faldende bilsalg frem til 2008, som følge af ekkovirkninger af tidligere udsving i bilsalget.