NT’s mobilitetsindeks - Holland, Christopher (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2019)
NT’s mobilitetsindeks måler nordjydernes oplevelse af deres mobilitet i relation til en række forhold, som direkte eller indirekte har indflydelse på nordjydernes reelle muligheder for at komme fra A til B i hverdagen. NT ønsker med mobilitetsindekset i højere grad at få sat mobilitet på den politiske dagsorden og at bistå vores ejere, Region Nordjylland og de 11 nordjyske kommuner, i at skabe god mobilitet. Denne artikel opsummerer hovedresultaterne fra målingen af nordjydernes mobilitet i 2018 og giver eksempler på, hvad mobilitetsindekset bruges til.