Strategisk analyse af en fast forbindelse mellem Helsingør og Helsingborg. - Nielsen, Thomas Sick; Bernström, Peter (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2019)
Vejdirektoratet, Trafik-, Bygge og Boligstyrelsen og Trafikverket er, med støtte fra Interreg Øresund-Kattegat-Skagerrak, i gang med en strategisk analyse af en fast forbindelse mellem Helsingør og Helsingborg. Frem til august 2019 har der været fokuseret på tidligere undersøgelser, udviklingen i transportmønstrene på tværs af Øresund, og forskelle og ligheder i modelgrundlag og metoder mellem Danmark og Sverige. Den samlede analyse forventes færdig inden udgangen af 2020.