Hvordan utvikle bærekraftige godstransportløsninger.: Presentasjon av et system for regionale bærekraftige indikatorer for godstransport. - Aal, Carlo (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2005)
Paperet gir en drøfting av begrepet bærekraftig godstransport og presenterer videre et forslag til regionale indikatorer for bærekraftig godstransport. Indikatorene er utviklet i dialog mellom forskere og representanter for regionale myndigheter i Norge og Danmark. Prosjektet er gjennomført innenfor samarbeidet Transportpolitical Network (NTN) og er delfinansiert av Interreg IIIB-programmet.