City Gods projektet – barrierer og potentialer - Andersen, Jacob Find (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2019)
Dette paper tager udgangspunkt i et speciale med arbejdstitlen: City Gods projektet – barrierer og potentialer. Formålet har været at komme tættere på de erfaringer man har gjort sig i den lange proces, samt under selve forsøget med City Gods ordningen. Dernæst at spørge om den nye tilgang med at indgå i samarbejde med relevante aktører har kunnet fungere, for til slut at fokusere på, hvorfor City Gods ordningen blev lukket ned og ikke videreført.