Vækst i danske havne - Henriques, Michael; Egebjerg, Palle (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2005)
Indtægte- og prisanalysen af større danske havne indgår som en vigtig del af den salmede analyse under titlen"Vækst i danske Havne". Formålet delanalysen har været at fokusere på havnenes og havnevirksomhedernes økonomi med det formål at få afdækket ligheder og forskelle mellem havnene samt om muligt at få klarlagt en række styrker og svagheder set i fremtidsperspektiv.