Projektet ”Fleksibel Medarbejderudvikling” - Ledelses- og medarbejderholdninger - Lemoine, Olga W.; Jensen, Björn (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2005)
I dette oplæg præsenteres foreløbige resultater af en spørgeskemaundersøgelse gennemført blandt små og mellemstore transportvirksomheder. Ledelsens og medarbejderens holdninger og visioner konfronteres, nogle refleksioner gøres og sættes i perspektiv af kompetenceløftet i virksomhederne.