Optimering af Chaufførressourcer - Kristensen, Richard (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2005)
På baggrund af en skærpet konkurrence specielt på chaufføromkostninger og med baggrund i det ny arbejdstidsdirektiv, som medfører yderligere begrænsninger på anvendelsen af chauffører, har ITD udarbejdet nogle værktøjer til optimering af chaufførressourcerne.