Fysisk tælling af den internationale transittrafik gennem Danmark - Egebjerg, Palle (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2005)
I transittællingsprojektet redegøres for baggrund og gennemførelse af en fysisk tælling på 10 grænsesteder af den chaufførledsagede trafik med lastbiler over 6 ton totalvægt, omfattende mere en 95% af denne trafik. Den samlede er grundlaget for opgørelse af transittrafikken gennem Danmark, dels numerisk og dels på ruter.