Faktabaseret planlægning i DSB - Nielsen, Martin Goodman (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2019)
På baggrund af testkørsler med IC4 og EA-lokomotiver og sammenholdt med en faldende punktlighed i 2016, blev det besluttet, at faktatjekke de oplysninger om bremsekoefficienter, holdetider og accelerationskurver, som indgår i grundlaget for udarbejdelsen af DSB’s fjern- og regionaltogskøreplaner.