Kontraktstyring af udbudt togtrafik – set fra Trafikstyrelsen - Nielsen, Benny Mølgaard; Andersen, Karsten Røn (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2019)
Erfaringer omkring kontraktstyring af udbudt togtrafik. En gennemgang af historikken med beskrivelser af forløbet fra kontraktstart og videre til dagens drift. Derudover beskrives den systematiske kontraktopfølgning sammen med beskrivelse af hvordan eventuelle ændringer skal håndteres.