Letbaner i København, et alternativ til Metro? - Elle, Søren (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2005)
Hovedstaden står over for afgørende valg i forbindelse med fastlæggelsen af det fremtidige trafiksystem i hovedstaden og i hele hovedstadsregionen. Det er i den gældende kommuneplanlægning og trafik- og miljøplanlæg- ning slået fast, at København satser på cykeltrafik og på kollektiv trafik, men at det også skal være muligt at bo i byen og have bil.