Transportvaneundersøgelsen 2005 - Christiansen, Hjalmar (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2005)
Transportvaneundersøgelsen (TU) har i 2005 været gennemført i en speciel version, kun med Københavns og Frederiksberg Kommuner. Undersøgelsen har været kørt som en blandet internet og telefonundersøgelse. Næsten alle ture er kodet helt præcist med en særlig adressesøgningsfunktion. I dette paper præsenteres dels erfaringerne med at gennemføre undersøgelsen via internettet med adressesøgning, dels nogle af de konkrete resultater fra undersøgelsen.