Mobile, dynamiske trafikledelsessystemer ved små og mellemstore vejarbejder - Holm-Petersen, Mads (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2005)
Trafiksikkerhed, fremkommelighed, servicering af trafikanterne og vejarbejdernes sikkerhed under arbejdet er vigtige temaer for Vejdirektoratet. Samtidig har den nye teknologiske udvikling indenfor trafikledelse gjort det økonomisk og teknisk muligt at anvende mobile dynamiske trafikledelsessystemer ved de små og mellemstore vejarbejder. Derfor har Vejdirektoratet siden 2003 løbende undersøgt, hvor der mulighed for at forbedre forholdene ved de små og mellemstore vejarbejder ved hjælp af dynamiske mobile trafikledelses-systemer.