Midteradskillelse på landevej 447, Vestbjerg-Hjørring - Sørensen, Michael; Overgaard Madsen, Jens Christian; Lahrmann, Harry; Madsen, Jesper Runge; Bech, Vagn (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2005)
I 2003-2004 blev der på Aalborgvej, landevej 447, mellem Harken og Hjørring foretaget et demonstrationsprojekt af Nordjyllands Amt. Projektet omfatter forsøg med alternativ vejafmærkning samt overhalingsforbud, ændring af hastighedsgrænse, ændring af krydsudformning samt etablering af bremseheller ved Harken. Idet projektet er et for- søgsprojekt er blevet foretaget en evaluering af projektet. Evalueringen er foretaget af Lahrmann Trafikrådgivning (Lahrmann m.fl. 2005), og beskrives i dette paper.