Fuldskalaforsøg og borgerinddragelse om trafiksikker skolevej i Humlebæk - Møller, Mogens (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2005)
Trafikproblemer tæt på borgere og skoler giver ofte stor bevågenhed og kritik før, men ofte også efter et projekt er gennemført. Efterleves ønsker fra én gruppe borgere kan der opstå kritik fra andre borgere og trafikanter, hvis forhold er blevet forringet. Samtidig kan borger- ønsker være i modstrid med fagligt korrekte løsninger. Dette indlæg beretter om, hvordan man i et konkret projekt sikrede, at brugerne blev inddraget i beslutningsprocessen samtidig med, at projekt blev funderet i faglige resultater og viden.