3D visualisering af trafik omkring ny letbane - Riberholt, Ole Munk (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2005)
I foråret 2005 tog Københavns Amt initiativ til en udstilling om den mulige kommende letbane på Ring 3. Til udstillingen leverede COWI dels en simulering af trafikken på og omkring letbanen, dels visualiseringer i form af billeder og videoer der viser trafikken i en detaljeret 3D-bymodel bl.a. med facader i form af digitalfotos fra området. Videoerne er del af den rejsende udstilling der i løbet af sommeren har været opstillet ved nogle af de fremtidige stoppesteder på ruten.