Letbaner i Århus - Korsgaard, Rigmor; Jensen, Niels Melchior (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2020)
Projektet omhandler etablering af letbaner i Århus-området. Den første etape er en sammenkobling mellem Grenaa- og Odderbanen via Skejby og Lisbjerg. Den vil koste 700 mio. kr. De senere etaper vil dække hele Århus området og vil koste 2,2 mia. kr. Projektet er en videreførelse af sporvognsprojektet, der blev afsluttet i 2000, men nu udnyttes, at der er udviklet tog, der kan køre både på el og på diesel.