Modulært, fleksibelt system til begrænsning af forureningen fra dieseldrevne køretøjer - Christensen, Henrik (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2006)
Dinex Emission Technology A/S har udviklet et integreret system til rensning af udstødningsgassen fra dieselkøretøjer for partikler og kvælstofoxider. Systemet består af et dieselpartikelfilter, der fjerner over 90% af partiklerne og et SCR-system (Selective Catalytic Reduction), der fjerner 70-95% af kvælstofoxiderne. Systemet er modulopbygget, så der kan anvendes den filtertype og den SCR-katalysator og styringsstrategi, der er bedst egnet til det enkelte formål, når alle faktorer, inklusive økonomien, tages med i betragtning.