Den fremtidige trafikudvikling i Danmark - Nielsen, Otto Anker; Rørbech, Jens (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2006)
I efteråret 2005 bad Ingeniøren A/S Center for Trafik og Transport om at lave en analyse af den fremtidige trafikudvikling i Danmark. Trafikanalysen danner baggrund for en artikelserie i Ingeniøren i foråret 2006. Denne artikel sammenfatter en række af trafikanalysens resultater og konklusioner.