Linie 5A som metafor: – fleksibilitet og arbejdsmiljø hos buschauffører - Nielsen, Lise Drewes; Hartmann-Petersen, Katrine (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2007)
Projektet ’Flygtige og grænseløse relationer i arbejdet med mennesker’ sætter blandt andet fokus på buschaufførers arbejdsmiljø. Fleksible og omskiftelige organisationsformer har både positive og negative konsekvenser for arbejdsmiljøet. På den positive side vejer individuel tilpasning, omstilling, nye udfordringer og forandringer. På den negative vejer og stress, tidspres og udbrændthed.