Presenstasjon av to liknende trafikkulykker med vogntog. - Mellum, Rolf; Visnes, Martin (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2007)
Statens havarikommisjon for transport (SHT)er en ny aktør for gransking av veitrafikkulykker i Norge. Rapportnr. 1/2007 fra undersøkelse av to ulykker avgitt i april 2007 presenteres, og innlegget inneholder bilder, sammendrag og konklusjoner samt tilrådi.