Bruk av nytt personmodellsystem i Norge til å etablere trafikk- og transportprognoser og til ulike analyser i forbindelse med Nasjonal transportplan 2010-2019 - Kleven, Oskar (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2007)
Dette ”paperet” belyser kortfattet bakgrunn og organisering av utviklingen av transportmodeller for persontransport i regi av transportetatene og Avinor. ”Paperet” beskriver også etableringen av grunnprognosene som benyttes som grunnlag for Nasjonal transportplan 2010-2019 og de analysene som skal gjennomføre i forhold til utvalgte strategier.